lördag 7 juni 2014

Lite spring!

Sedan jag skrev sist har tån blivit normal igen. Tyvärr slog jag i den i en dörrkarm jättehårt men sedan blev det typ bra. Efter att jag, trots allt, lyckades rota fram ett par sandaler jag trodde jag hade slängt. Ja, nu var det nog inte på grund av att jag slog mig det blev bra utan snarare för att tiden går och att jag försökte avlasta så mycket som möjligt. Men hur som helst; igår sprang jag!Det var en stillsam tur på prick 6km. Det var rätt varmt och mot slutet stelnade framsida lår till. Typ lätt krampkänning, så än är det en bit kvar innan jag är fullt återhämtad. Inga tuffa pass på ytterligare någon vecka. Så lätta, korta springpass kombinerat med massa yoga och lite lättare styrketräning är vad som får bli även nästa vecka. Men det är ju lyxigt och skönt som bara den så det vore dumt att klaga.

3 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Skönt att tån känns bättre!

Yoga var det ja... Jag måste verkligen få tummen ur!

anneliten sa...

Skönt att höra! Och yoga - det vill jag börja med igen nu när operationssåret läkt och rörligheten är ganska OK. Tack för påminnelsen.

Unknown sa...

skönt att höra! mysigt det lät med lyx-mys-träning ett tag!