torsdag 12 juni 2014

Vagnjoggar var det här

Det har gymmats och det har yogats. Men framförallt har det vagnjoggats. I strålande solsken och egentligen alldeles för hög temperatur för att jag ska trivas. Men jag tänkte att jag skulle härda mig lite.
Inte så där jättelångt. Inte sådär jättesnabbt. (Nej, det säger ju sig självt att jogg, i synnerhet med vagn, inte är något som går, eller ska gå, snabbt.) Men kvalitativt för sinnet. Njutpass. Om en bortser från värmen. Men kanske är jag redan lite härdad, för så hemskt har det faktiskt inte varit.

7 kommentarer:

Ingmarie sa...

det är så ytterst få riktigt varma dagar i vårt land så då gäller det att njuta. Eller härda ut. ;-)

Emma Carlsson sa...

Ja, det som inte dödar... Jag njuter också av vagnjogging just nu och tänker - "så lätt det kommer kännas utan vagn":) Det blir gött!

Unknown sa...

det låter mysigt, och du ser urstark ut, och är.

Unknown sa...

det låter mysigt, och du ser urstark ut, och är.

Unknown sa...

Hittade till din blogg idag. Mycket inspirerande! Och shit va snygga ben du har, blir de såna av långlöpning så har jag ett skäl till att kämpa på med löpningen :)

Anonym sa...

Jag är lite nyfiken på vad du tycker om din vagn, antar att det är en mountain buggy terrain? Har du den bara när du springer eller funkar den bra i vardagen också? Är den stabil?

Löpning & Livet sa...

Anonym: vi är jättenöjda med vagnen. Lättsvängd även när framhjulet är låst. Vet att det finns ännu lättare löpvagnar, men denna passar oss. Eftersom framhjulet är svängbart funkar den bra även i vardagen. Enda minuset där är att den är lite lång. Varukorgen är stor och har ett stängbart lock så att inget ramlar ur. För mig är det viktigt med en snygg vagn och det är denna :) Ställbart (knäled) handtag är ett måste för oss som är så olika långa. Vagnen är stabil tycker jag. Hade en Teutonia Spirit S3 innan som vi också gillade, men den var inte riktigt lika stabil. Och hade inte lika stora hjul. Är ju inte riktigt lika renodlad löpvagn som mb terrain.

Jag tycker att terrain har varit något tyngre att springa med med liggdelen på jämfört med sittdelen. Ingen enorm skillnad, men det har säkert med tyngdpunkten att göra. Även om bäbis är lätt hamnar ju tyngdpunkten längre fram. Sittdelen är väldigt stor och rymlig och enda nackdelen är att den endast går att ha framåtvänd (liksom på alla rena löpvagnar), därför kör vi fortfarande med liggdel vid 8mån. Funkar bra eftersom jag ändå vara springer vid sovdags. Ytterligare en nackdel med sidenlen, kanske ffa i vardagen, är att det inte går att gå fullt upprätt sittläge. Dock är det nästan plant liggläge.

Lång text, men jag rekommenderar verkligen!