tisdag 17 juni 2014

Arbete

Förlåt för upprepning, men tiden alltså. Den går alldeles för snabbt. Jag blir nästan rädd. Men så är det visst nuförtiden.

Sedan i söndags har jag sprungit lite kort igår kväll. En vanlig hederlig lättdistansare men med ett syfte; att springa en sträcka vi gick i söndags för att spana efter en förmodat tappad barnkeps. Uppdraget slutfördes med bravur då jag både fick till en jogg med bra känsla och hittade kepsen. Alla nöjda och glada.

På förmiddagen fick jag till ett ännu bättre pass, men denna gång på gymmet. Marklyft och stående bred rodd med skivstången. Många repetitioner totalt sett. Inga monstervikter på marklyften direkt. Ländryggen är min svaga länk har jag upptäckt, så jag tragglar på med tekniken där ett tag till. Jag har (tydligen) glömt bort ländryggen lite inser jag. Efter graviditeten la jag mycket fokus på transversus och jag är som vanligt väldigt stark i magen och bålen överlag (enligt mig själv i alla fall), men i förhållande till det släpar ländryggen alltså efter lite. Men jag känner redan resultat efter att ha givit den lite mer kärlek än vanligt det senaste. Bra så.

Följde upp med woodchopper i dragmaskin samt russian twist och windmill med kettlebell. Googla om du inte vet vad jag menar. Väldigt bra övningar tycker jag!

I söndags blev det även lite yoga...

Denna dag har jag till stor del spenderat med att göra träningsprogram (Jag har föresten uppdaterat mina paket och tjänster igen.) samt givetvis underhålla bäbis som väldigt gärna vill ta sig framåt men inte riktigt förstått hur en kryper. Roligt båda grejerna. Av någon anledning brukar det alltid hopa sig med coachjobb vissa perioder medan det i andra är nästan tomt. Både för att jag konstigt nog får flera nya kunder nästan samtidigt och för att redan befintliga kunder, hamnat i synk med varandra och behöver nya program samtidigt. Intressant fenomen. Men på ett sätt bra för då blir det mycket ledigt ibland och mer jobb ibland.

Men nu talar magen om att det är dags för mer mat. Jordgubbar och turkisk yoghurt med honung kanske? Och en hallongrotta på det. På torsdag går Sixten sin sista dag på nuvarande förskolan och då tyckte jag att han kunde få bjuda på lite festligheter. han var först väldigt peppad på att hjälpa till att baka (som alltid), men när det väl var dags skulle han promt pussla... Men med hala sommaren ledig (för Sixten alltså, jag börjar jobba 4:e augusti...) lär det nog komma fler baktillfällen.

Nä, mat var det ja...

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Sixten är klok. Yoga och pussla är roligare än att baka. ;-)

Snorkkis sa...

Snygga yogamoves där av Sixten. Tänk om vi alla var som barn - bara gjorde det som vi ville för stunden. Eller som hundar som bara typ springer iväg i maxtempo ett par hundra meter. Sen stannar. Sen springer igen.

Johanna sa...

Tiden... den går bara FORTARE OCH FORTARE! Ibland får jag panik. Men oftast är det bara att hänga med :D