måndag 9 juni 2014

Sommarspring

Även om det fortfarande är lätt träning som gäller är det mer träning än förra veckan planerat denna vecka. Igår sprang jag en kort och fruktansvärt seg tur längs vattnet och med tanke på känslan då hade jag inga större förhoppningar på dagens lätta distanspass. Särskilt inte då jag varit väldigt trött under dagen och dessutom stan smält bort i värmen.Men det kändes riktigt bra! Kanske var det den lätta blåsten som kylde ner mig lite. Kanske har jag acklimatiserat mig lite. Eller så var jag bara väldigt seg igår. Förmodligen, eftersom jag grejat en hel del i trädgården hela dagen. Men hur som helst känns det som att detta kommer bli en bra träningsvecka. Bra vecka i övrigt också för den delen. Nu är det verkligen dags att ta vara på varenda timme. Det är mindre än två månader kvar av min ledighet...

1 kommentar:

Lisa sa...

Härligt att det kändes bra! Ja njut av sista tiden som föräldraledig. Själv saknar jag det som tusan samtidigt som det är helt okej att jobba.