fredag 31 oktober 2014

Morgonjogg genom gryningen
Jag började jobbet redan vid åtta idag (Vardag för många men inte för mig. På både gott och ont.) och gick direkt från sängen ner i springstassen. Det var mörkt när jag startade klockan men ganska snart började det ljusna. Det var kallt och så himla fint när solen började gå upp och ljuset kom fram. Idag slapp jag illamående och tassade framåt på pigga ben. Dock i maklig takt, precis som sig bör. Vart pass har sitt syfte. Syftet med detta var att springa ända fram till jobbet, dvs 13km, utan mat i magen. Kanske jättelätt för någon, men för mig som nästan alltid vaknar hungrig kan det ibland vara en utmaning. Fram kom jag dock och bra hade jag det längs vägen. Nu har jag bara två pass kvar denna lite tuffare vecka innan det blir mer sparsamt med kilometrarna nästa vecka. Periodisering du vet.

2 kommentarer:

Unknown sa...

tufft att springa så långt på tom mage!!!

Löpning & Livet sa...

Jag var vrålhungrig när jag kom fram :) Gick bra fram till runt en mil, sedan var energidepåerna tomma tydligen :)