onsdag 22 oktober 2014

Hemmaträning

Det var länge sedan jag hemmatränade om en bortser från den mer eller mindre dagliga yogan. Styrka har det mest blivit på gymmet. Eller snarare nästan enbart på gymmet. Om jag inte slarvat. Men så ikväll dammade jag av TRXen och körde ett kort men ganska effektivt pass. Overhead squat, bröstpress, pistols, hög rodd, dynamisk sidoplanka och kneeling rollout i 3 set vardera med 10 repetitioner i varje set (bortsett från pistolerna där det blev 3x5 på varje sida). Tjugo minuter tig det. Prick. Sedan blev det tio minuter yoga och dagens träning var gjord. Snabbt och enkelt. Lite by energi lagom till läggdags. Men det kan jag behöva efter världens segaste dag.Fokus bland jackor, skor och barnvagnar...

1 kommentar:

Anonym sa...

Perfekt med kort och effektivt. Jag borde ta efter... ;-)

Kram M