torsdag 2 oktober 2014

Förkyld

Jag kurerar förkylning och drömmer om comeback i springskorna. Den kommer se lite olika ut beroende på vad morgondagens besök på vårdcentralen resulterar i. Är mina järnförråd små blir det en lite lugnare start med mycket styrka och rörlighet samt mest kortare distanspass. Är nivåerna ok blir det lite tuffare träning och förmodligen ett eller flera lopp. Där jag visserligen kommer springa på tider långt från mina tidigare, men så får det vara.

Jag har lagt upp en översiktlig plan för nästa säsong och är mycket motiverad för en satsning. Men först måste jag bli frisk som sagt. Primärt. Och eventuellt jobba upp järnförråd och ta det lite lugnt på springfronten. Snart vet jag mer om det.4 kommentarer:

Ingmarie sa...

krya på dig!

Anonym sa...

krya på dig!
det har varit kul att följa dig genom barnafödande, amning löpning och livet däremellan då jag själv vart i samma skede av livet som du. Jag hade lidingöloppet 30km som mål efter att sonen kom okt 2013 så nu kan jag vila upp mig efter en bra säsong. Dock känner jag även igen mig i tröttheten och segheten. För mig har detta delvis berott på låga sköldkörtelnivåer så testa även dessa är ett litet tips. Hoppas du kommer igen snart och som sagt vi har flera år på oss att slå våra rekord!
MVH Matilda

Löpning & Livet sa...

Matilda: De tog även tsh-prov vilket känns bra. Nu återstår bara några dagars väntan på svar.

Bra jobbat och vila hårt nu! :)

Ingmarie: tack snälla!

Karin FitnessochHälsa sa...

Krya på dig! Hoppas att provsvaret ger positivt besked och att du får bli pigg och frisk snart!