måndag 13 oktober 2014

Återtåg

Äntligen känner jag mig helt frisk från den där maratonförkylningen. Så skönt. Så nu tänker jag starta mitt återtåg. Redan veckan som fick mjukstartade jag lite, men from denna vecka börjar det på riktigt. Dock är det fortsatt rätt lugnt ytterligare en vecka. Lätt och förhållandevis lite.

I fredags blev det en spontan kvällsjogg för att springa bort några ton frustration. Med snabba skor på fötterna gick det betydligt mycket snabbare än vad jag tänkt mig, men det var nog det som behövdes.

I lördags blev det sedan en tur med Ester i vagnen. Hon skulle sova och jag springa så då fixade vi lite egentid med pappa för Sixten. Alla nöjda. Särskilt jag som fick springa i mitt favoritspringväder. Höst och sol, bättre kan det inte bli.

I övrigt lite daglig yoga och ett par väldigt lätta corepass (i princip enbart transversus). Övrig styrka slarvade jag med men det får bli bättring denna vecka. Motivationen är det ingen fel på för tillfället.

3 kommentarer:

Anna (orka mera) sa...

Härligt med motivation! Och höstsol! Låter som en perfekt kombo :)

Emma Carlsson sa...

Jag håller med Anna - härligt kombo med motivation och höstsol;). En bra höstdag med klar frisk luft, färgsprakande natur och härliga höstdoftet är svårslaget!

Tänkte höra om du har några bra tips gällande barnvagnslöpning? Jag förlägger oftast mina löppass så att jag kan springa utan vagn men tänkte ta med vagnen (och min son;)) lite mer framöver.

Ha en riktigt skön kväll!

Lisa sa...

Så skönt att du äntligen känner dig frisk. Hoppas du slipper sjukdomar nu så du får möjlighet att njuta av härlig höstlöpning!