fredag 23 oktober 2015

Styrkepepp

Imorgon ska jag på en heldagsworkshop med namnet "Styrka för löpare" som Urban Tribes ordnar. Jag tänker att jag kanske inte kommer lära mig så supermycket nytt rent faktamässigt men däremot få en massa tips och input dels på min egen teknik (supernyttigt!) och dels en del konkreta förslag på hur jag jobbar rent pedagogiskt med mina klienter vad gäller styrkan. Det är en del jag ibland känner att jag saknar full redskapslåda i. Att kunna saker i teorin är en sak, att kunna förklara på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt är en annan sak.


Denna workshop ihop med all kunskap och enorma inspiration jag får från mina härliga kollegor i Lofsangruppen gör att jag är sjukt peppad för en lång grundträningsperiod med extra mycket styrka! Det är nu jag ska bli starkare än någonsin och lägga grunden till farten som ska komma framåt våren. Det är nu det händer liksom. Heja!

1 kommentar:

Sofie sa...

Härlig pepp! Ha en fin workshop-helg!