onsdag 28 oktober 2015

Rivstart uppåt framåt

Jag har verkligen rivstartat in i min nya, långa, grundträningsperiod. Redan när dag 3 är slut har jag hunnit med 2 löppass och 2 styrkepass (samt den dagliga yogan, men den är ju alltid nu mer). Det känns lite som att det bara finns en väg och det är uppåt framåt. Dock behöver jag parera förkylningen som ligger och pyr hos barnen samt hålla mig på rätt sida om stressgränsen. Sova mycket. Målet är att lägga mig vid tio och max vara vaken till halv elva. Helst ska jag låta mobilen vara från det att jag går in i sovrummet, men någon dag i veckan kan det få vara ok att surfa i sängen. Målet är att jag ska lämna telefonen utanför sovrummet, men jag behöver skaffa mig en gammal hederlig väckarklocka först. Jag jobbar på det. Och apropå det; dags att gå och lägga sig.

1 kommentar:

Ingmarie sa...

Gött!!!
Och snygg top. :-)