söndag 11 oktober 2015

Det blir inget Hässelbylopp för mig i år heller

Nej, det blir en DNS för mig i år. Jag mår nämligen inte helt hundra. Jag hade lite halsont när jag vaknade men det är visserligen borta nu. Jag har känt mig lite allmänt hängig de sista dagarna och var rätt inställd på att behöva ställa in. Kanske låter det mesigt, men jag resonerar som så att eftersom jag ändå inte skulle haft någon supertid att vänta så tänker jag inte riskera något. Jag har nämligen inte tid att bli sjuk på riktigt. Väldigt mycket att göra och nästa helg ska jag på träningsresa (Med Lofsangruppen, vi ordnar en inspirationsresa för våra klienter och jag ska ha 3 pass och en föreläsning.) och då vill jag definitivt inte vara sjuk.

Det hade kanske gått jättebra att springa och jag hade kanske både sprungit på en tid jag känt mig nöjd över och jag kanske inte alls hade blivit mer förkyld. Men jag vill inte chansa. Jag har väl blivit gammal och klok kanske. Eller feg. Välj själv.

Så istället för att springa ska jag försöka krama ut det mesta ur denna fina höstsöndag. Vara ute, krama lite extra på mina barn eftersom jag kommer vara borta torsdag morgon till söndag kväll nästa vecka och allmänt göra saker som jag mår bra av. Inte tänka på hur tråkigt det är att inte mycket alls har gått som jag tänkt med löpningen denna säsong. För det kommer många, många chanser fler.

1 kommentar:

anneliten sa...

INTE springa om du misstänker infektion i kroppen! Om du tvekar kan du bara tänka på mig och min defibrillator, så kommer du på bättre tankar :-) Denna gång gjorde du helt rätt tycker jag.