måndag 12 oktober 2015

Just nu och sen

Jag har två riktigt fullspäckade veckor framför mig med start igår. Det har visserligen varit mycket redan sedan en tid tillbaka, men nu känns det som att det är på väg att bli något slags nytt rekord. Det blir inte många minuters vila mellan uppvak och sänggående nu iallafall denna vecka då jag har en del (visserligen jättekul) saker att förbereda inför helgens träningsweekend. Nästa vecka har också stort in innehåll med bland annat en heldagsworkshop på lördagen. Också jättekul men lite fel i tid. Fast varför inte beta av allt på en gång och ta det lugnt sedan. Kanske lika bra.

Sen, när dessa två veckor är överstökade och jag förmodligen haft massa kul längs vägen, ska jag ta tag i min löpträning igen. Strukturera upp och lägga plan för nästa säsong. Tills dess blir det endast några lätta korta sköna pass när tid finns. Idag känner jag mig ungefär som vanligt igen och ska testa en försiktig tur på väg mot jobbet.

Inga kommentarer: