tisdag 6 oktober 2015

Intervallmorgon och framtidsfunderingar

Imorse var det riktigt kyligt ute. Barnen fick ta vinteroverall till förskolan och själv plockade jag fram västen för första gången sedan i våras. Var nära att ta vantar och pannband också, men jag hoppade det i sista stund eftersom jag förväntade mig att bli svettig. Och det blev jag. Men mest trött och flåsig. Som det ska vara vid intervallpass med andra ord.Det finns egentligen inte mycket att säga om detta pass. Det gick varken jättebra eller jättedåligt. Ungefär som jag förväntade mig med ganska tung ryggsäck på ryggen på väg mot jobbet. Jag känner mig som vanligt rätt långsam men det är som det är just nu.

Jag har så mycket annat runt omkring mig i livet just nu och jag kan nog inte förvänta mig riktigt så mycket av löpningen som jag vill. Just nu. Förhoppningsvis ordnar saker och ting upp sig och framför allt hittar jag lite mer ro i mig själv och då kommer resultaten komma också. Jag försöker att inte känna någon stress utan tänker att det kommer när det kommer. Under många år hade jag en spikrakt uppåtpekande utvecklingskurva och det är väl helt enkelt fullt normalt att stagnera/ta ett steg bakåt ibland. Jag kommer igen!

Jag tror det kommer bli marathon även nästa år. Jag hoppas på en plats till Berlin marathon, tredje gången gillt sådär. Men om inte kanske jag provar på något annat nytt marathonlopp. Kanske blir det Stockholmsmaran också. Det enda jag vet är att jag är anmäld till Göteborgsvarvet och att det ligger tre veckor innan. I övrigt får vi se.

Inga kommentarer: