tisdag 20 oktober 2015

Paus i springfabriken

En jättekul men intensiv helg är till ända. Jag tycker att mina pass och min föreläsning gick bra och jag hoppas att även deltagarna är nöjda. Eftersom jag i princip enbart jobbar med coaching online just nu så känns det extra roligt att få jobba "live"! Supergod mat (om än lite små portioner här och var), sköna sängar, mysigt spa, fina omgivningar och framförallt så härliga människor i teamet! Så mycket kunskap, erfarenhet och vilja att dela med sig. Jag gillar verkligen att få vara en del av detta!


Men nu är jag tillbaks i verkligheten igen. Jag bestämde mig för att ta en veckas springvila (förmodligen i stort sett total träningsvila frånsett yogan) för att ladda kroppen med ny energi efter en stressig tid. Nästa vecka tänkte jag köra igång igen lite försiktigt. Starta resan mot nästa säsong med en lång grundträningsperiod där jag ska experimentera lite för att se om jag kan hitta rätt nycklar för att ta några kliv framåt. Jag anmälde nyss mitt intresse för Berlin marathon och hoppas på att knipa en plats. Tredje gången gillt liksom. det är min tur nu!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vad kul att du kan jobba med en sådan sak! Du är säkerligen en fenomenal inspiratör och coach. Någon gång "ska" jag åka på en sån helg.

Och vilken ljuvlig tårtbild på Ester!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Hade inte koll på att du är med i Lofsangruppen. Kul! Kan verkligen tänka mig att det var en härlig helg i Torekov det där!