tisdag 10 mars 2015

Diverse löpning

I söndags blev det ju helt plötsligt och väldigt hastigt vår. Mina vader var inte glada alls när jag vaknade och jag kan väl inte påstå att de blev särskilt mycket gladare under dagen heller. Snarare surare och surare. Iväg på ett kort långpass kom jag ändå till sist. I sol och 15 grader i skuggan. Som vanligt är det svårt att veta hur en ska klä sig vid de där första vårturerna och jag klädde mig för varmt. Fick plocka av jackan redan efter 5 minuter och nära två timmar sprang jag med den hängande och slängande runt höfterna. Ogilla. Men gilla känslan av att springa i t-shirt . Knappt 2 mil slutade vårspringet på och kanske hade vaderna tinat upp något.Igår morse sprang jag till jobbet. Eller nä, jag sprang en bit på väg mot jobbet. Korte än jag planerat på grund av megaseg känsla. Stockben. Energilös. Men det var soligt och varmt och fint. Dock behöll jag jackan på denna morgon.

På kvällen tog jag en sväng på hemvägen också. Då var känslan en helt annan. Kroppen var pigg men jag frös som bara den. Hade inga vantar med mig på grund av varmt på morgonen. Stort misstag och ett tag tappade jag känseln i handryggarna. Kontraster.

1 kommentar:

Lisa sa...

Tänk vad olika det kan kännas! Himla härligt med vårkänslor oavsett.