fredag 27 mars 2015

Banintervaller igen

Igår kväll sprang jag fyrahundringar på bana en sväng. Bara fem stycken och inte i maxfart eftersom jag tänkte springa Premiärmilen på söndag, men det faktum att det ösregnade, blåste och var mörkt gör det lite mer hardcore ändå.Eftersom jag sprungit väldigt lite denna vecka (som återhämtning efter den ganska tuffa veckan innan och med tanke på loppet) var benen pigga och sprättiga. Kul med den känslan för en gångs skull. Skorna som satt på fötterna var lätta och banan mjuk. Så det blev helt ok tider trots att jag alltså inte tryckte på max. Det behövde jag verkligen då mitt springsjälvförtroende börjat vackla ordentligt. Förväntar mig dock inga stordåd på söndag, men kanske går det iallafall lite bättre än jag trodde innan gårdagens pass. Hoppas.

2 kommentarer:

Anna (orka mera) sa...

Jag vill också ha tillgång till bana. Har precis upptäckt tjusningen i Portugal men här hemma har jag ingen nära tillhands. Grym fartfeeling där ju! Lycka till på premiärmilen, det kommer säkert gå hur bra som helst!

Träningsblogga - Ida sa...

Har aldrig sprungit på bana, men är rejält sugen. Verkar härligt på nåt vis!