måndag 24 november 2014

Tidigt gympass

Idag tajmade Ester och alarmet. Bra för då känns det lättare att gå upp utan att snooza fem gånger. Så jag hoppade upp och i gymstassen jag lagt fram igårkväll. Helt fantastiskt sköna byxor och ett helt ok snyggt linne som jag fick i förra veckan. Drack ett glas nyponsoppa som råkade stå närmare än juicen och gick ut i stormen. Prick halv sju och lagom till att dörren öppnades var jag på plats.

Värmde upp med lite rörlighet innan jag gav mig på en session hopp följt av en session knäböj av olika slag. Började snällt med vristhopp, fortsatte sedan med en övning som jag kallar "flygplan-enbenshopp och avslutade med hopp upp på låda (boxjump). Lite puls och lite svett. Dags för benböj. Pistols i trx, overhead squat med pinne och front squat med kettlebells. Så var fyrtio minuter över och det var dags att gå hem igen. Till frukost, dusch och lek. Börjar (och slutar...) jobbet sent idag. All in på leken nu på morgonen för när jag kommer hem sover pluttarna. Trist. Dock ett riktigt bra morgonpass som nu några timmar senare känns i rumpan framförallt.

2 kommentarer:

Anna (orka mera) sa...

Byxorna ser grymt sköna ut! Vad är det för märke?

Löpning & Livet sa...

Det är Rebook faktiskt. Från deras Les Mills-kollektion. Linnet är också Rebook men crossfit-kollektionen.