onsdag 12 november 2014

Kilometersamlande

Varje kväll tänker jag att jag ska lägga mig i tid. Senast klockan tjugotvå ska jag ligga i sängen redo att somna. Det har gått sådär kan jag meddela. Jag har varit ensam hemma hela veckan eftersom övriga familjemedlemmar är på resande fot. Jag tänkte att det skulle ge mig mer tid, men vad jag inte tänkte på var att jag faktiskt måste laga middag. Just det. Glömde bort den lilla detaljen eftersom jag i princip aldrig gör det på vardagarna i vanliga fall. Så det föll lite. Men kanske ikväll?

Det var en dimmig morgon.

I morse var jag hur som helst uppe tidigt. Halv sex ringde mobilen och det var dags att äta en minifrukost och sedan ge sig av. Prick sex sprang jag iväg mot jobbet med en ganska sömnig känsla i kroppen. jag hade någon idé om lite fartökningar, men det blev inte särskilt mycket av dem. Trött. Jag tog mig dock ända fram till Skanstull innan det var dags att hoppa på tåget för att hinna till jobbet och morgonens aktivitet. Nio kilometer.

Å lite webbtv-inspelning blev det också.

Väl på jobbet var det dags för lite skotest och clinic med Saucony. Morgonjogg var ju tanken, men eftersom nästan hela högen av dem som var med är typ elitlöpare gick det verkligen inte i något joggtempo för mig. Men jag pinnade på så gott jag kunde och var glad över att jag 1: hade ätit lite innan och 2: var uppvärmd. Aja. Det var lite slitigt men kul. Skon kändes riktigt bra. Och nästan 6km fick vi ihop här. Så totalt sett blev det ett bra dagsverke för mig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Känner igen det där.
Men senaste (och rätt sällan inträffande) socialjogg, innebar att jag slet runt tröskeltempot, samtidigt som den andra personen konstaterade att det var ett ganska lugnt pass..... *hrm* Joråsåatt... :-P ;-)

Kram M