torsdag 20 november 2014

Crossfit och nätverksträff

Igår var en lite annorlunda dag i min vardag. Istället för på jobbet var jag på en inspirationsdag inom visual merchandising hos Adidas Group. Det var jag och några andra tjejer från diverse sportbutiker som spenderade dagen ihop med vm-teamet från Adidas. Det var en bra dag som avslutades med ett Crossfitpass. Det var länge sedan jag körde den typen av pass och jag kunde konstatera att det var väldigt roligt! Dock kom ju tävlingsmänniskan fram direkt. Jag ville vinna... Nu körde vi i team två och två där vi tillsammans skulle göra ett visst antal repetitioner av diverse övningar. Vi trodde att vi skulle vara någorlunda jämnstarka och valde att köra hälften var rakt igenom och det funkade ju finfint.


Efter detta kördes en omgång med 3 varv av 3 burpees + 3 pushups + 3 vändor spring över salen. Pulshöjande och kul. Ett helt igenom jätteroligt pass! Att köra någon gång ibland sådär. Som omväxling. Tävlingsmomentet gör att jag vill vinna och kanske inte alltid fokuserar lika mycket på tekniken som jag bör.

Efter den givande dagen fortsatte jag mot en givande kväll. Mingel och snack med det nätverk av kvinnliga egenföretagare inom träningsbranschen som jag är med i. Ett väldigt bra nätverk där alla har kommit olika långt i sitt företagande, har olika erfarenheter och tips att dela med sig av och rent allmänt är väldigt superhärliga och inspirerande människor! Jag behöver sådana där energikickar just nu känner jag. Få lite inspiration och mod.

Vi höll till på mysiga gymmet Rosa skrot där jag aldrig varit innan. Supermysigt och väldigt härlig stämning rådde där. Eftersom det fanns lite tid innan vi skulle dra igång passade jag och Carro på att träna lite (igen). Dock blev det en väldigt lugnt historia för mig som var trött efter dagens tidigare drabbning. Lite rörlighet, några chins, lite roddar och windmill och så fick det vara nog. Men totalt sett var det alltså en väldigt givande dag och när jag skulle sova snurrade huvudet av alla intryck. jag kände mig som en bäbis måste känna sig mest varje dag.

1 kommentar:

Ingmarie sa...

Vilken dag! Nästa gång hoppas jag kunna vara med på nätversträffen. :-)