torsdag 6 november 2014

Lätt vecka

Denna vecka blir det inte mycket spring. Ett pass i tisdags kväll, hem från jobbet. Det var mörkt och jag skulle springa över en kyrkogård. Där fanns inte en enda lampa förutom några ljus på vissa gravar. Nu är det en ganska kort bit så jag tänkte att jag nog ska klara av att ta mig igenom. Även fast jag är pyttelite mörkrädd. Men så helt plötsligt kom en älg! Eller, jag är inte helt säker på att det var en älg, men jag vet inte vad det annars skulle varit. Hur som helst tvärvände jag och tog en annan väg istället. En med lampor. Och hem kom jag livs levande.


Igår morse var jag på gymmet när det öppnade vid halv sju. Rätt trött men det blev ett ok pass ändå. Fysiskt lätt och snabbt avklarat. Chins och olika typer av djupa knäböj. En bra start.

Veckans andra (och eventuellt sista riktiga) pass tänkte jag ta ikväll. 8-10km lufsjogg i snöblandat regn förmodar jag. Men det blir nog bra.
Sedan blir det utbildning fredag, lördag, söndag. Kanske lite spring där också.

Nu är det dags att jobba. Vi hörs!

3 kommentarer:

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Oj, läskigt med älgmöte!

Livskraft sa...

Gaaah, en älg är ju inget man vill möta på en kolsvart kyrkogård, inget annat heller för den delen.
Kram

Ingmarie sa...

Kul med utbildning!