tisdag 9 september 2014

Tidernas segaste passDe där två har ingen brist på energi...

Tack för peppet under förra inlägget, de lyfte mig lite. Dock räckte de inte till morgonens distanspass. Hade planerat in en lite längre sväng till jobbet, 15-16km ungefär. Packade ryggsäck full av matlåda, en liten flaska juice och ett gäng kläder. Mer grejer än vanligt. Dålig idé skulle det visa sig. Ryggsäcken blev så tung att det kändes som att jag sprang bakåtlutad. Lägg till träningsvärk lite här och var på överkroppen och allmänt seg kropp. Det var så tungt att jag fick gå emellanåt. Men fram kom jag tillslut efter 15,6km. End of story. Imorgon tar vi nya tag.

1 kommentar:

Ingmarie sa...

Ryggsäck är snorjobbigt!
Särskilt om man redan är lite seg...
Midjeväska funkar bättre för mig men där får man ju inte plats med så mycket...
Tycker f.ö du kämpade bra i lördags! Det är få som springer bra på den banan!Men jag förstår att det mest är den obraiga känslan som "irriterar"...