torsdag 11 september 2014

Kvällsyoga två

Min yogobeprenumeration har gått ut. Visserligen kan jag mina favoritsekvenser utantill, men jag sörjer det ändå lite. Ska nog överväga att köpa ytterligare några månader.Men ikväll fick det bli på egen hand. Jag började med tre varv solhälsningar ala Global yoga och därefter fortsatte jag med lite stående balans och höftöppnare följt av dynamisk stretch av baksida lår och höfter, även detta efter inspiration av min favorityogi Johanna Andersson och hennes koncept Global yoga. Älskar!


Som avslutning blev det lite lek i form av armbalanser och huvudstående. Sådant tycker jag är kul och jag skulle gärna vilja bli bättre!

2 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Självklart kan alla bli bättre, men jag är imponerad över bilderna! Jag har försökt mig på den sista, men är så jäkla rädd att ramla framåt och inte ha händer att ta emot mig med... :-o ;-)

Kram M

Lisa sa...

Imponerande! Huvudstående fixar jag. Men det där andra... Ser sjukt svårt ut!