torsdag 25 september 2014

Det regnar

Helt plötsligt blev det ledigt blött. Och kallt. Igår tassade jag upp strax före halv sex. Gjorde välling till den alltid lika morgonpigga bäbisen (Som snart inte är någon bäbis längre. Hjälp.), åt två ägg och drack ett glas juice samt drog på mig springstassen. Premiär för såväl underställströja som pannband och vantar.Det var kolmörkt ute och regnade friskt. Den knappa kilometern genom skogen hem till min kollega var nästan lite läskiga. Men fram kom jag. Och tillsammans pratade vi bort nästan fjorton kilometer bort till dagens jobbstart. Som denna morgon var en annan än på jobbet. Skotest och frukost hos New Balance. Det blev några svängar runt Vasaparken i olika skor. Totalt skrapade jag ihop nästan arton kilometer. Inte illa nästan före frukost. Dock blev fick jag ont i halsen efteråt men det känns bara bra. Kanske kan jag bli förkyld på riktigt nu. Så att jag kan bli riktigt frisk sedan. Håll en tumme. Det hör mittemellanläget är jag väldigt trött på nu.

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Härlig start på dagen! Förutom vantarna då... jag vill ha tillbaka sommaren!

Rund är också en form! sa...

18 km?! Riktigt bra morgon... *impad* :-D

anneliten sa...

Varje höst får man påminna sig om att det går att spriga i rusk. Att man till och med gillar det. I alla fall jag.