fredag 19 september 2014

Dimmig fartlek

Dimmigt i dubbel bemärkelse. Mest den utanför men det var rätt dimmigt i kroppen också. Det känns som att det är lika bra att det inte blir något marathon i Berlin nästa helg. Jag är inte mig själv. Om två veckor har jag en tid på vårdcentralen så då får vi se om dimman beror på tomma järndepåer, något annat fysiskt eller om det är livet i övrigt som ställer till det.
Hur som helst fartlekte jag lite igår. I dimman. Uppstyrt för en gångs skull. Annars brukar jag mest improvisera på fartlekspassen. Men denna gång blev det 1min, 2min, 3min, 4min och 5min långa ökningar. Lika lång lufsvila. En stege fick räcka. Lång uppjogg och något kortare nedjogg. Tunnelbanan den allra sista biten för jag var less och orkade inte stressa. Less är för övrigt en ganska frekvent förekommande känsla just nu. Men det vänder snart.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Så tråkigt att du inte känner dig som vanligt. Jag hoppas verkligen att det vänder snart! Jag håller tummarna.

Rund är också en form! sa...

Jag ska inte pekpinna (förlåååt) men är det inte intervaller när du har specifika tider...? ;-)

Oavsett vilket, bra gjort!
Hoppas du får svar på varför det känns som det gör.

Kram M

coachmilla.com sa...

Övertränad? Stressad? Ta hand om dig!!

Löpning & Livet sa...

Lisa: Ja trist, men det fina är att när det väl vänder brukar det vända rejält :)

Malin: Det kan en säkert kalla det också. Eller, det gör säkert många :) Men jag brukar ha ståvila (eller möjligtvis gåvila) när jag kör intervaller och när jag joggvilar kallar jag det fartlek. Fast givetvis har du rätt i sak, det är ju en sorts intervaller. Det är ju alla fartlek :)

Milla: stressad - absolut! Övertränad tror jag dock inte då jag tränat mycket mindre än vanligt de senaste månaderna. Fast visst, stress i övriga livet läggs ju på träningen så något åt det hållet kan det ju vara ändå. Jag "hoppas" dock på järnbrist. Lättare att åtgärda :)

Unknown sa...

så impad att du hinner blogga så pass mycket. trist att du känner dig krasslig, var rädd om dig, lova!