måndag 28 september 2015

Helgen som var

Helgen som var gick så snabbt att jag knappt hann med. VAB med lillbarnet på fredagen visserligen. Med en fin tur i solen med springvagnen. En alldeles lagom tur på ganska pigga ben och nöjt barn.

Sedan blev det lördag. Jobblördag. Och efter jobbet var jag en sväng på gymmet och körde ett väldigt ostrukturerat styrkepass. Jag hade ingen plan alls utan bara hittade på lite efter hand. Ibland blir det så himla bra när jag gör så men i lördags blev det inte nåt särskilt. Men något gott gjorde det väl.

Men sedan då. Utnyttja min födelsedagspresent från Martin. Bo på hotell, äta utemiddag och till och med spaa lite. Mysigt. Men ironiskt nog vaknade jag ändå tidigt och slumrade bara lite de sista timmarna. Äta frukostbuffé, kanske det bästa med att bo på hotell.

Så hem till vardagen igen. Bamsegympa för storbarnet, städ och fix och utelek. Och ett intervallpass. 3x2000m i ett väldigt jämnt, om än långsamt, tempo. Tufft ändå. Första avsnittet av tredje säsongen av Bron på kvällen.

Det var helgen som gick och nu är även måndagen slut.

Inga kommentarer: