lördag 5 september 2015

Glädje och sorg

Hurra! Det blev inte något värre av den där förkylningen och efter att ha tagit det lite lugnt i några dagar är jag åter på banan. Tänk om det kunde hända något på prestationsfronten nu också. Det hade gjort mig glad.

Annars är det mycket sorg just nu. Jag gråter och mår så dåligt över alla människor som är på flykt och över att det finns andra människor som inte vill hjälpa. Som på riktigt tycker att de själva gjort sig förtjänta över att leva i den lyx och överflöd de lever i och anser att andra får klara sig själva. Äckligt.

Dock är det ju otroligt rörande och glädjande att så himla många VILL hjälpa på olika sätt och att den senaste veckan, mitt i all sorg, ändå ger hopp om en vändning. Vi gör vad vi kan.

2 kommentarer:

anneliten sa...

Ja, visst är det fascinerande att folk inte tänker på att det är slumpen som avgör var man är född! Min bortskämda dotter klagade häromdagen på att hon var född i Sverige (där det är kallt - hon vill bo i Kalifornien typ). Jag svarade med ironi-drypande röst att "Ja, tänk om du var född i Syrien istället..." Hon fattade som tur var...

Anonym sa...

Some bonuses use a mechanical gadget, similar to a spinning wheel, that works aspect of} the bonus to show the amount won. While on-line casino slots are finally a game of chance, many players do regularly win decent sums and a few lucky 우리카지노 ones even rating life-changing payouts. If you're in it for the large bucks, progressive jackpot slots will probably nicely with|swimsuit} you best. This is a jackpot that builds up over time and then pays out an enormous sum of cash to a single player.