måndag 7 september 2015

En sådan där dag helt enkelt

Det började helt ok med en lagom stressig morgon, samarbetsvilliga barn och tid över att både handla diverse mellanmålsgrejer och köpa latte innan jag behövde infinna mig på jobbet. Men därefter gick det bara utför och jag blev på sämre och sämre humör ju längre in på eftermiddagen vi kom. Huvudvärken tilltog också.

Det var inget särskilt som hände men det var bara så trist så trist. Huvudvärk och deppiga tankar. Den planerade träningen ställdes in. Inga korta intervaller denna kväll inte.

En annan, mycket bättre dag, då det instruerades löpskolning.

Väl hemma igen var barnen osamarbetsvilliga och ungefär lika sura som jag. Trots att jag kom hem i tid till middagen vilket endast inträffar var tredje vecka. Suck och stön.

Men så återkom energin till sist ändå. Pussa godnatt med ett leende och även om det inte blev några intervaller så blev det en produktiv kväll på andra fronter. Imorgon blir något helt annat.

Inga kommentarer: