tisdag 22 september 2015

Så blev det höst och mörkt och blött igen

Igår blev det för ovanlighetens skull dubbelpass. Bara två lätta sådana, men jag är inte riktigt van och blev så sjukt hungrig! Även idag har jag gått omkring med ett konstant sug i magen och hur mycket jag än stoppat i den har den inte blivit riktigt nöjd. Men det är ju bara att mata på så blir det nog bra till sist.

Idag blev det ett pass. Ett ganska snällt fartlekspass på väg hem från jobbet. Ryggsäcken var lätt och benen kändes visserligen inte helt på topp eftersom jag stått och gått mer eller mindre hela dagen (som de flesta dagar på vanliga jobbet) men de var ändå helt ok. Så egentligen inte mycket att klaga på där.

Jag klagar inte så mycket på det lätta regnet som föll heller, men däremot känns det lite motigt att det börjar bli mörkt så tidigt. Till viss del är det mysigt, men en annan del av mig får lite panik över att dagarna blir ännu kortare. Men nu är det ju så det är och vips kommer det vara december och det vänder igen. Skrämmande är vad det är. Kan vi inte stanna tiden lite. Bromsa den. Jag hinner inte med.

Inga kommentarer: