torsdag 30 juli 2015

Skog och lugn

Jag är i Värmland under några dagar. Vi går till skogen och plockar blåbär, springer lite, blir serverade mat och har det allmänt slött. Jag har varit trött de senaste dagarna så det passar ju bra. Jag tar det lite lugnt med träningen då jag inte känner mig helt hundra. Jag var bra, men de senaste dagarna tycker jag att jag fått lite bakslag. Så jag känner efter lite, tar en dag i taget och tränar lite lätt om det känns bra.
Jag är så trött på det här nu, jag vill ha tillbaks den där snabba, lätta känslan jag hade för tre år sedan. Jag är ju på god väg, förlåt var på god väg, men nu känns det långt borta igen. Men som vanligt gäller väl tålamod och tillit. Även för mig.

1 kommentar:

Träningsblogga - Ida sa...

Åh, det är ju så jobbigt när man vill så mycket, men inte får kroppen med sig!