fredag 3 juli 2015

Den är här!

Sommaren alltså. Stort gilla på den! Men med ett stort minus på att jag inte kan springa i värme.

Snabbdistans imorse. Med ryggsäck på ryggen för näst sista gången innan semestern. Så tungt att det är lika bra att glömma. Men jag är nöjd över att jag genomförde enligt plan och lyckades strunta i att tempot var förhållandevis lågt. Bra där.


Imorgon jobbar jag sista dagen på ett tag. En sådan längtan! Nu ska jag ta till vara på de här dagarna. Alla. Träna en del men framförallt spendera tid med de tycker allra mest om. Läsa och kanske skriva. Sola och bada. Yoga och springa. Äta en massa goda middagar som ska få ta extra lång tid. Sluta vara så himla uppstressad som jag lätt blir i en hektisk vardag.
Men först ska jag springa ett kort långpass till jobbet och jobba min sista dag.

1 kommentar:

Lisa sa...

Jag har också svårt att springa i värme. Tycker dessutom att det blir värre för varje år... Hoppas du får en härlig semester!