fredag 17 juli 2015

Jag är på Gotland (men har fortfarande ont i halsen)

Jajjamen. Vi är här tillsammans med en annan familj vars två barn är exakt lika gamla som Sixten och Ester (det skiljer en månad respektive tio dagar mellan dem) så det är roligt men intensivt. Vädret har hittills varit lite sisådär dock. Och halsen har jag fortfarande ont i så jag börjar tvivla på att det kommer bli något spring här. Så himla surt. Men jag har till och med tisdag på mig så jag hoppas fortfarande.Vi kom hit igår kväll och då hann vi inte mycket mer än att äta middag, men idag har vi spenderat hela dagen på Fårö. Dock var det väldigt blåsigt och molnigt större delen av tiden. Men lite grejer hann vi ändå avverka. Och när vi kom hem igen och hade ätit middag så blev det faktiskt ett snabbt dopp i havet där vi bor. Helt ok temperatur, men eftersom det är så kyligt i luften blev jag lite nerkyld ändå. Så nu blir det upptining med filtar och rosé. Kvalité.

2 kommentarer:

Sofie sa...

Fint det ser ut! Hoppas att halsen blir bättre snart, segt att vara o-frisk när man har semester och mer tid att träna.

anneliten sa...

Väskorna packade och på väg till Gotland! Ska hälsa på dottern som "säsongar" (jobbar som servitris över sommaren) i Visby. Och se mig omkring förstås. Tips? Har visserligen varit där ganska många gånger förut men du har säkert hittat något som jag inte vet om för där finns ju så mycket ;-)