torsdag 23 juli 2015

Tillbaks i stan och kanske tillbaks i springskorna

Den här bloggen börjar verkligen bli något annat än den en gång var. Visserligen inget fel i det, livet förändras och den med mig. Dessutom är det väl bra med förändring. Varför fastna i samma lika? Nåväl. Några planer på att sluta har jag dock inte. Text kommer när jag har lust att skriva helt enkelt Ibland flera dagar i rad, ibland med en veckas mellanrum. När jag lyckats komma till ro och få ner tankar på pränt finns en hel del att skriva. Frågan är bara när.
Nu är jag i alla fall tillbaks från Gotland och förhoppningsvis är jag även frisk. Något Gotlandsspring blev det tyvärr inte till min stora sorg. Men igår vågade jag mig ut på en kort och väldigt lätt tur. En tur med promenad i uppförsbackar för att verkligen hålla pulsen nere och stressa kroppen ifall den inte skulle vara med på noterna. Men jag vet inte jag. Pulsen var faktiskt lite väl hög i förhållande till farten. Dessutom kände jag mig lite sämre igen på kvällen. Så jag får vänta någon dag ytterligare innan jag vet om jag är tillbaks i springskorna igen eller inte. Otroligt seg sjuka det här. Nu har jag visserligen inte varit förkyld sedan i höstas, men jag kan ändå inte låta bli att sura. Jag känner mig stressad över att semestern snart (ok, 2,5 veckor kvar, men ändå) är slut och att jag varken har fått njuta av riktig sommarvärme med bad och kvällar utomhus eller svettigt sommarspring (som jag visserligen inte gillar...). Menmen. Det får väl bli nästa år.

1 kommentar:

Appartement à vendre casablanca sa...

As always - your articles are astute and insightful