måndag 6 juli 2015

Badpremiär gånger två

I lördags jobbade jag sista dagen. Igår firade jag in semestern med att hinna en hel del. Uppdatera min sommargarderob med några plagg men framförallt blev det badpremiär. Två gånger till och med. Först var vi iväg hela familjen en snabbis. Vi har sjön nästgårds och badplats en kilometer från dörren. Smidigt. Det blev dock bara ett snabbt besök denna gång då det närmade sig middagsdags. Men ganska varmt i vattnet och alla nöjda.


När kvällen kom och barnen skulle läggas stack jag iväg ut på spring. Backintervaller stod på schemat och jag bestämde mig för att ta mig ner till sjön och springa längs den bort till en kort backe jag spanat in. Väl där blev det tjugo vändor upp och ner. Lite längre vila efter var femte. Ett bra pass. Men det bästa av allt kom efter. Det var när jag stannade till vid badplatsen, gick ut på bryggan, drog av allt utom trosor och bh och hoppade (ok, tog stegen) i! Så himla skönt! Jag blev nästa lite hög och detta kommer att göras om, var så säker!

2 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Av med kläder? Vad menar du? ;-)
Är det varmt är det ju perfekt att bara ta av skor och strumpor och doppa allt.
Blöta, svala kläder håller en sval och skön hela vägen hem i (annars) outhärdlig värme. :-D

Kram M

Achat bien sa...

Danke für das Teilen