lördag 25 juli 2015

Äntligen som vanligt

Nu har jag hunnit avverka 2 lätta distanspass och 2 styrkepass och känner mig äntligen som vanligt igen. På springfronten tar jag det lite lugnt denna vecka ut och kör ingen fart förrän nästa vecka. Dock har jag ändå hunnit med ett fint pass med badpaus samt att båda styrkepassen varit riktigt bra. Trots att jag båda gångerna ännu inte bestämt vad jag skulle köra när jag kom till gymmet.I torsdags körde jag ett pass med enbart egen kroppsvikt (+ några hjälpmedel). En del stabiliserande övningar och några mer styrkebetonade. Det blev ett bra pass som jag fortfarande känner av. Idag fick jag till ett riktigt pulshöjande pass bestående av två cirklar med fem övningar i vardera cirkel. Varje cirkel kördes tre varv med minimalt med vila mellan övningarna och ca två minuter mellan övningarna. Varje cirkel innehöll minst en bål och/eller höftstabiliserande övning, en plyometrisk övning och ett par mer rent styrkebetonade övningar. Jag blev svettig och lite flåsig kan jag meddela. Under tiden var barnen på MiniSats eftersom pappan är på annan ort. "Det ä loligt på minitats" som Ester säger. Det är bra att ha barn som vill dit och därmed kan få mig att köra mer styrka.

1 kommentar:

Appartement à louer casablanca sa...

I Want to Tell You That Really your article is amazing