måndag 3 augusti 2015

Slutspurt

Nu är vi hemma igen och jag är verkligen inne på slutspurten av den här sommaren. Eller iallafall semestern. Sommar kanske det är ett tag till. Idag har det till och med varit soligt hela dagen. Inte blåst, inte regnat. Knappt några moln heller och inte för varmt. Perfekt sommarväder om du frågar mig.

Sista semesterveckan och jag tänkte köra igång med lite tuffare träning igen. Än är jag inte anmäld till ett endaste lopp, men jag tänkte ändra på det nu snart. Ska bara hitta en stund jag prioriterar till att grotta ner mig i vilka. Klart är dock att det (mest) blir kortare lopp.

Det blir lite mjukstart denna vecka, men lite bättre struktur och lite mer eftertanke blir det. Ska även sätta mig ner och planera träningen för resten av säsongen. Att planera andras träning har haft en tendens att gå före nu ett bra tag. Men nu är det dags att tänka lite mer på mig själv känner jag. Hög tid.Avslutningsvis blev det ännu en somrig springtur med avslutande dopp ikväll. Tänk vilken lyx att ha sjön nästan runt knuten. Trots att jag bor typ 800m från tunnelbanan. Gillas!

Inga kommentarer: