fredag 28 augusti 2015

Ett kul pass jag hittade på medan jag höll på

Ledig fredag med barnen och vi drog såklart till MiniSats/Sats eftersom det är en sådan succé hos både barn och mig. Ibland vill barnen dit mer än jag...

Jag hade inte riktigt bestämt vad jag ville köra mer än att passet skulle innehålla utfall och hopp. Det är oftast så. Ibland har jag en någorlunda färdig plan men oftast vet jag bara vilken typ av övningar jag ska köra (tex basövningar, mer komplexa övningar, finlirsövningar, hopp etc) och så hittar jag på något allt eftersom. Idag blev det följande killer:

• 5min rörlighetsuppvärmning med pinne.

• Block 1: En cirkel 3 varv:
- Utfall fram 10st
- Utfall åt sidan 10st
- Utfall bak 10st

Redskap; medicinboll

• Block 2:
- Enbenshopp i fyrkant 3x10+10

• Block 3: Superset 3x10 av
- Bulgariska utfall m kettlebell
- Hög planka m benindrag

• Block 4:
- Boxjump 3x10

• Block 5: Superset 3x10:
- Utfallsgång m vikt över huvud
-Stjärna till stjärna (sidoplankor)

• Block 6:
- Burpees 3x10

Sedan var jag svettig, flåsig och lite mör.

Det var dagens tips det.

Inga kommentarer: