torsdag 13 augusti 2015

Kortvecka, vilken lyx!

Tre dagars jobb är en ganska lagom mjukstart efter den veckors semester. Det räckte alldeles utmärkt för jag har varit lite trött om kvällarna faktiskt. Igår lite extra trött då jag sprang ett (visserligen kort, men ändå) långpass till jobbet vilket genererade i ännu mer svullna fötter och ben än vanligt. Jag är väldigt känslig och svullnar lätt. Av värme, ansträngning, att vara stående och gående en hel dag osv. Kombinationen värme, stående/gående OCH dessförinnan ansträngning resulterar i värkande fötter. Men nog om det.Hittills har träningen flutit på som planerat, även om både måndagens och gårdagens pass slet mer än de borde. Men så är det just nu helt enkelt. I tisdag blev det en sen återhämtningsjogg genom en skymmande sommarkväll efter middag på stan med fin vän. Den slet såklart inget alls utan gav endast energi och fräschade upp benen lite. Snigeltempo och riktigt låg puls, precis som det ska vara på en återhämtningsjogg. Kort också.

Idag har jag jobbat hemma med mina klienter några timmar, men jag har också hunnit med ett styrkepass på gymmet. Familjen är i Småland så jag har bara haft mig själv att sköta de senaste dagarna vilket märks på både det ena och det andra. I eftermiddag åker jag efter. Kortvecka, vilken lyx!

1 kommentar:

Achat bien sa...

very good! I found the perfect theme used!