måndag 10 augusti 2015

Dags för rutiner igen

Oj, sedan sist har jag både hunnit med fyrahundringar på bana (gick ok efter att jag sänkt kraven till ett minimum och inte körde på max) och tusingar till jobbet. Det senare var alltså idag. Det gick väl också ok om en med det menar att jag genomförde enligt plan och överlevde. För det gjorde jag. Dock var ju själva resultatet inget att hurra för direkt, men jag övar mig i acceptans och tänker att det var good enough.Så var det alltså dags för vardag och rutiner igen. Både trist och lite skönt. Jag är ju egentligen en rutinmänniska. Men nog kunde jag tänka mig ytterligare några veckors ledighet, så är det ju. Vilken tur då att jag mjukstartar med bara 3 dagars jobb och att det inte existerar någon förskolelämning, barnen och pappan är nämligen hemma även denna vecka. Imorgon åker de till Småland och på torsdag kväll, efter min Lofsangruppenjobbtorsdag, åker jag efter. I helgen ska vi gå på bröllop vilket ska bli kul (trots att jag har lätt panik över vad jag ska ta på mig. Större delen av garderoben består ju av träningskläder nu mer...).

Nästa vecka börjar vardagen på riktigt och jag ska även bestämma mig för vilka lopp jag ska springa under hösten. För jo, trots att jag är väldigt ur form tänkte jag ändå fixa några mål att lägga upp träningen efter. Hässelbyloppets 10km får bli huvudmål och så tänkte jag mig även några fler som kul på vägen. Jag inser dock att det till och med jan bli svårt att nå säsongsbästa - om inget under sker. Men hoppas gör jag såklart.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Smart att sänka kraven. Att hitta en bra känsla istället för en viss tid eller puls kan ju vara en idé!

Anonym sa...

Kul med Hässelbyloppet! Det siktar jag också på.