tisdag 18 augusti 2015

Efter en långhelg i Småland med Astrid Lindgrens Värld och bröllop är det nu slut på semestern på riktigt. Samtliga i familjen är på sina jobb och förskolan och det är vardag på riktigt. Igår sprang jag ytterligare ett pass långa intervaller mot jobbet (4x4min denna gång) vilket inte blev någon uppmuntrande upplevelse. Men jag har faktiskt lärt mig att strunta i det nu. Jag kämpar på så släpper det väl förr eller senare. Loppen jag tänkt anmäla mig till har jag ännu inte kommit ihåg att ta tag i, men det kommer. Jag kommer springa dem utan krav och förväntningar. Kanske överraskar jag och springer bra, vem vet.Nu till något roligare; i lördags blev jag moster! Jag blev "plastmoster" i våras men nu blev jag det äntligen på riktigt! Till en pytteliten August som jag ser fram emot att lära känna. Barnen är mycket pepp på att få träffa honom till helgen. Om de håller sig friska vill säga. Ester säger att hon ska "bära bässi". Nja, det får nog vänta sa jag :)

Inga kommentarer: