torsdag 18 december 2014

Snöpremiär
Igår kom det äntligen snö. Inte mycket men tillräckligt mycket för att det skulle bli isigt och moddigt. Tillräckligt mycket för att jag skulle ta (ice)buggarna till jobbet imorse. Och de behövdes verkligen för det var blankis på sina ställen. Väl i stan var det dock barmark så där kändes de lite överflödiga. Och när jag sprang en korr sväng sista biten hem så fanns det inte mycket vitt kvar. Trist. Men lite skönt eftersom jag inte gillar den Icebugmodell jag har nu. Mina första älskade gick ju sönder och när jag reklamerade dem fanns inga sådana så jag valde en annan modell. Dumt. För bred och för klumpig. Så blir det en lång vinter (vilket det inte ser ut att bli just nu...) måste jag skaffa nya. Surt. Fast "måste" är ju givetvis en sanning med modifikation. Gnälligt i-landsproblem är vad det är.

3 kommentarer:

Anonym sa...

De på bilden är "certo" va?
Vilka hade du innan? *nyfiken* :-)

Kram M

Ingmarie sa...

Brrrr. Snö går väl an men is är verkligen inte min favvo. :-) Be careful!

Löpning & Livet sa...

Rundarocksaenform: Jag hade Phyto innan. Superbra!