onsdag 10 december 2014

Lufsjoggar och backintervaller

Vips så hade tre dagar redan gått. Tre dagar av livet och tre dagar med löpning. Två lufsjoggar och så backintervaller igår kväll. Efter att jag nattat Ester. Och även somnat en stund. Då är en inte jättesugen på att ge sig av. Inte jag iallafall. Dock var jag redan ombytt vilket underlättade. Isande kallt var det ute också, så jag vaknade till rätt snabbt. Tog en lagom sväng som uppjogg för att sedan köra intervaller i en backe väldigt nästgårds. 8 vändor på ca 200m. En ganska flack backe vilket är vad jag (oftast) föredrar eftersom jag då får den effekt jag främst är ute efter.

Backintervaller har jag inte kört på väldigt länge så det kändes liksom nästan spännande. Bra gick det också, trots att det var väldigt halt. Jämn fart och bra känsla. Fokus på teknik framför fart precis som oftast jag kör backe.Imorgon blir det galet tidigt morgontur till jobbet där inventering väntar. Fast först lite kvällsfika och historieätarna på Play.

2 kommentarer:

Unknown sa...

bra gjort att bege dig ut så sent! som du säger, det hjälper om en är ombytt. Jag känner mig just nu lite rådlös, det har varit två överfall av joggande tjejer i Leksand (på dagtid!) i trakterna där jag brukar springa. vet inte hur jag ska göra när jag frisknar till, hatar att begränsa mig pga rädsla och puckon, men vill ej vara dumdristig... svårt...

Anonym sa...

E.f.t.e.r. att du somnat?!
Respekt!!! :-)

Kram M