tisdag 16 december 2014

Morgongym

Klockan var ställd på 06:00 även denna morgon, men precis dom igår väcktes jag av Ester en kvart innan. Det är så himla jobbigt det där. Att vakna strax innan en måste upp och inse att det är slut på sovandet. Som om en kvart skulle göra skillnad liksom...


Hur som helst var planen att gå till gymmet lagom till öppning. Och så blev det. Jag var till och med 5min tidig. Som vanligt hade jag begränsat med tid på mig så det fick bli speedat i vanlig ordning. 35min bål, mest rygg. Ingen vidare energi alls tyvärr och när jag körde sittande rodd konstaterade jag var starkare i just den övningen när jag var höggravid... Det känns ju sådär faktiskt. Men nästa pass är jag kanske stark igen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

du ser ju hur stark ut som helst, bra jobbat! och jag minns skumtomtarna, tror jag hängt med ett antal år nu på bloggen :)

anneliten sa...

Äh. Det blev av i alla fall! Bra där!