måndag 15 december 2014

Ett snabbt hej

Gårdagen blev inte riktigt vad jag tänkt mig och ett planerat kort långpass ställdes in. Tänkte gym en snabbis på kvällen men insåg att det var söndag och tidig stängning. Så inget av det heller. Kanske lika bra eftersom jag faktiskt körde hemmastyrka i lördags.

Träningsvärksframkallande sådan. Fast det är klart, det behövs inte mycket för att jag ska få träningsvärk. Jag får det till och med av löpning då och då...

Denna dag började tidigt med morgonjogg i regn och blåst. För att hålla pulsen under 70% fick jag springa med myrsteg denna morgon. Lufsjogg delux.

Ikväll blir det hemspring från jobb. Runt milen för att ha ett bra försprång denna årets sista mängdvecka. På återseende. Nu måste jag tillbaks in i min mycket beroendeframkallande ljudbok (Kepplers senaste) igen sista biten till jobbet.

Inga kommentarer: