måndag 15 december 2014

På lätta benDen som hängt med sedan starten av den här bloggen (Det är ganska exakt 7 år nu! 6/12 2007 skrevs de första inläggen. Innan dess hade jag en annan blogg men den tror jag inte finns kvar.) minns kanske att jag älskar skumtomtar. Inte några bleka kopior utan det ska vara Cloettas (tror jag?), de klassiska. Idag köpte jag mig en påse på lunchen. Tänkte att jag kanske kunde ta en eller kanske två till eftermiddags kaffet. Som om... Hela påsen gick visst åt. Hehe. Kanske var det därför benen var så pigga på att jogga hemåt. Hela vägen för ovanlighetens skull (då och då springer jag hela vägen dit, men detta var första gången hela vägen hem sedan vi flyttade till Farsta) och jag hade tänkt mig trötta och sega ben eftersom jag även sprang i morse. Men inte då. Långsamt gick det ju ändå, det gör det alltid på distanspassen, men känslan var att jag kunde fortsätta i en evighet. Det fick dock räcka med nästan 13km och totalt 20 denna dag. Mera skumtomtar till dessa ben alltså. Detta var faktiskt årets första.

Inga kommentarer: