lördag 23 augusti 2014

Två långpass och ett kortpass

Ja det är vad denna vecka har bestått av hittills. Plus en del yoga och styrka. Jag har inte mått helt hundra de senaste dagarna då jag just slutat amma. De senaste veckorna har jag endast ammat en sväng på morgonen så jag tänkte att det skulle gå lätt att sluta. Det gjorde det visserligen också då produktionen minskade och minskade tills det knappt fanns något alls i måndags. Bestämde mig då för att det var dags att sluta. Och det var inga problem. Förrän på onsdagen då jag började få lindrig mjölkstockning under dagen. På torsdagen mådde jag lite halvdåligt men klarade jobba ändå. Pumpade ur det värsta på kvällen och mådde lite bättre igår. Idag är jag som vanligt igen.


Skogsspring - en annan dag.

Men det där med springet då. I tisdag blev det ett kort långpass till jobbet. Planen var lite längre, men vid 19km blev jag tvungen att avbryta pga en blåsa på en tå som gjorde att det helt enkelt inte gick att fortsätta. Kände mig dock ok med det.

I onsdags sprang jag en snutt hem på oväntat lätta ben. Det där med att först få sitta ner en stund på tunnelbanan innan jag springer sista biten hem verkar vara ett vinnande koncept. Jämfört med att springa direkt från jobbet är det stor skillnad på benen.

Idag var det dags för lördagsjobb, men först klockan 12. Passade därför på att klämma in ett långpass innan. Sprang mot stan via en liten omväg och tog sedan en sväng runt Djurgårdsbrunnsviken och stannade klockan på 25,8km utanför jobbet. Lätt känsla fram till runt 20km, resten väldigt segt. Tyvärr åt jag alldeles för lite efteråt och under dagen så eventuellt är jag helt förstörd imorgon. Ska äta ikapp så gott det går nu under kvällen, men om det hjälper återstår att se.

3 kommentarer:

Anonym sa...

vilken snygg löparkjol! Var har du hittat den?

Rund är också en form! sa...

Det blir inte alltid som planerat. Hoppas du kommer ikapp dig! :-)

Kram M

Löpning & Livet sa...

Anonym: Tack! Den är från loverunning.se