lördag 16 augusti 2014

Nypremiär

Igår blev det dubbelpass spring för första gången på en evighet. Det blev ju några dubbla vagnjoggar från och till dagis i våras, men sedan dess inget. Men igår så.Började med att springa mot jobbet. Efter prick 7km hoppade jag på tunnelbanan och tog den de sista ca 5 kilometrarna. Jag hade egentligen tänkt springa 8-9km men kom iväg lite sent och hann inte riktigt med det. Fortsatt rätt segt, särskilt till en början, men på det stora hela en ganska skön tur trots allt.När jag jobbat färdigt och nästan kom iväg i tid tog jag tunnelbanan hemåt ihop med en kollega som bor ganska nära mig. När vi hade ca 5km kvar hoppade vi av och sprang sista biten. Skönt med sällskap för en gångs skull. Den turen sprangs ned en helt ok känsla. Det enda jag kan anmärka på är att fötterna (som vanligt efter jobb) var trötta, samt att det kändes stumt att springa i, min vanligaste distanssko, Ds Trainer efter att ha gått runt i ett par superdämpade Nimbus hela dagen. Men det är sådant en får leva med. Nästa gång har jag kanske spatserat runt i en barfotasko hela dagen och allt annat känns som flufffluff.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk vad praktiskt att kunna anpassa längden sådär enkelt! Här ute på landet är det ju bara att springa tills man kommer fram, buss och tunnelbana är ju liksom inte ett alternativ.

Unknown sa...

kämpa på... snart vänder det!

Jossan sa...

Inspirerande att läsa om dina löpturer! Några lopp planerade i höst?

Ingmarie sa...

Tror det är bra att välja tuben i stället för avgas-trafik-buller-kaoset i stan. :-)