måndag 11 augusti 2014

Långpass en måndagsmorgon

Min nya strategi är att springa långpass till jobbet en dag i veckan för att frigöra lite mer tid på helgen. Jag kanske inte hinner med de allra längsta så de får nog ligga kvar på helgen, men dryga tjugo hinner jag med.

Idag behövde jag vara på jobbet lite tidigare än vanligt, så halv sju stod jag redo utanför dörren med frukost i magen och ryggsäcken på ryggen.
Det var rätt segt redan från start även fast jag valde att springa längs vatten och försökte undvika de tråkigaste vägarna. Dock är det mycket skönare ute nu och snart kanske det till och med blir så där perfekt höstigt som jag älskar.

Framme vid jobbet stannade jag klockan på 21,1km och det kändes rätt bra att ha hunnit med att avverka denna sträcka innan klockan nio på morgonen. Den sega känslan till trots. Känns som en bra start på min nya strategi.

5 kommentarer:

Malin sa...

Bra jobbat så tidigt! :) jag funderar på en ny pulsklocka, har en 305a idag, och det någon likvärdig jag skulle vilja ha. Vad har du för erfarenhet av polar? Rc3 gps? Kan man programmera intervallpass direkt i klockan eller måste det gå via datorn? Oj blev en lång kommentar ;)

Unknown sa...

men gud vad bra jobbat! grym strategi. Kul att läsa om Ester också, hon och Knut verkar befinna sig i samma fas ;)

Löpning & Livet sa...

Malin: Jag skulle säga att det beror lite på vilka funktiner du använder i RC3an? 305:an har ju mängder :)

Här har du info om Polar Rc3: http://www.loplabbet.se/store/tillbehor/teknik/gps/polar-rc3-gps-hr-red.html

Jonna: Tack fina du! Hehe, skönt att höra att det är fler som har det som vi :)

anneliten sa...

Imponerande att orka så långt så tidigt!

Karin FitnessochHälsa sa...

Kul, grymt, härligt!
Skönt att ha hunnit avverka så många kilometer så tidigt på morgonen!