söndag 29 november 2015

En bra träningsvecka klar

Ingen extrem veckodistans alls, knappt medelmåttig om jag kikar bakåt till när jag var som bäst (och tränade som mest) men den senaste månaden har jag fått till en snygg progression (bortsett från förra veckan då jag var förkyld, då blev det lite väl få kilometer även om den vecka ändå skulle varit lättare). Det känns bra och de senaste passen har känts riktigt bra. Långpasset till jobbet igår var visserligen lite småsegt, men idag på eftermiddagen när jag var ute på 8,5km var benen pigga och glada. Tack för det. Nu ökar jag upp med ytterligare några kilometrar kommande vecka.

Och slutligen: Bron alltså. Så jäkla bra. Jag tycker nog detta var bästa hittills. Sörjer att det är slut och att vi förmodligen behöver vänta länge till nästa säsong.Inga kommentarer: