söndag 22 november 2015

Förkyld och jullängtan

Snorig och trött. Inte särskilt mycket alls, men ändå. Jag är förkyld. Visserligen tajmade kroppen in det till rätt vecka, den skulle vara lugnare hur som helst, men ändå. Trist. Dock känner jag mig bättre idag så förhoppningsvis kan jag träna på igen imorgon som planerat.

Jag har haft långhelg, detta härliga fenomen som infaller var tredje vecka. Hemmajobb torsdag och sedan 3 helt lediga dagar. Frånsett ett PT-jobb igår förmiddag. Vi har bakat och grejat men tyvärr inte varit ute särskilt mycket. Men än är det en dag kvar och kanske tar vi oss en tur ut i skogen. Solen skiner och det är frostigt ute. Ingen snö tyvärr, men snart kanske den kommer också?

Jag längtar efter julen nu. Jag gillar verkligen julen och har tjuvstartat rejält i år med pepparkaksbak i början av november, saffranskakebak i fredags och flera påsar skumtomtar har redan åkt ned. Saffranskolorna jag gjorde förra helgen är slut. Dags att göra nya. Har du tips på något gott och juligt jag kan baka?

Inga kommentarer: