tisdag 17 november 2015

Stark & snabb
Jag har som mål att få till 3 styrkepass i veckan nu några månader framöver. Ett pass med basövningarna marklyft, knäböj med stång bak på axlarna och knäböj med stång fram på axlarna samt bänkpress. Under november ligger fokus på att nöta teknik och inte på så värst stora vikter. Det andra passet är ett aktiveringspass där jag framförallt lägger fokus på att väcka min lata rumpa men även underhålla och ytterligare stärka djupa magen. Vid det tredje passet kör jag lite blandat med chins, minst en utfallsvariant, antirotation/rotation av bålen, någon form av rodd och vadpress/tåhävningar, hängande benlyft etc. Och det är riktigt roligt just nu! Jag känner en stor pepp inför (nästan) varje pass och så har det inte alltid varit. Så bäst att njuta.

Inga kommentarer: